•  
  GRATIS VERZENDING

  Bestelling vanaf 50euro

 •  
  VOOR 16:00 BESTELD

  De volgende dag in huis

Betaalmethodes bij LuchtbedIn

LuchtbedIn maakt gebruikt van het betaalplatform Cardgate +Het betaal platform is het systeem waar alles om draait binnen Card Gate Plus. Een betaal platform wordt ook wel een 'gateway' of 'internet kassa' genoemd.
Het betaal platform is een belangrijke schakel in het online betaalproces. Het verzorgt de communicatie tussen webwinkels en financiele instellingen. Door gebruik te maken van een betaal platform voorkomt u dat u zich bezig moet houden met zaken als beveiliging van transacties en het behalen en onderhouden van bepaalde certificeringen. Zo kunt u zich richten op uw kern activiteiten.
Ieder jaar dient ons betaal platform door een externe partij gecontroleerd en gecertificeerd te worden. Deze certificering heet 'PCI Compliance'. Daarnaast laten wij ons technische platform dagelijks door een externe partij controleren om eventuele nieuwe kwetsbaarheden direct op te kunnen lossen.

Ideal

De betaal methode iDeal is geintroduceerd door de Nederlandse banken om de consument een veiliger gevoel te geven bij het doen van online betalingen. Dit wordt gerealiseerd door de consument naar een veilige, vertrouwde omgeving te sturen, namelijk de internet omgeving van de eigen bank.

Mistercash

De betaal methode MisterCash, ook wel Bancontact/MisterCash, is ontwikkeld door de Belgische banken in samenwerking met Atos Worldline. Het is een soortgelijk systeem als Maestro. De MisterCash betaalkaarten welke geschikt zijn voor online betalingen zijn voorzien van het 3D Secure protocol. Dat wil zeggen dat er een extra verificatie stap genomen moet worden om de betaling te authoriseren. Hierdoor neemt de kans op fraude af.

Paypal Creditkaart (Visa, MasterCard en American Express)

PayPal is een online betaal dienst waarmee bedrijven en consumenten betalingen kunnen verzenden en ontvangen met behulp van een email adres. Dit systeem wordt ook wel een 'e-wallet' genoemd. Deze virtuele portemonnee kan op verschillende manieren worden gevuld. Het tegoed kan gebruikt worden om online betalingen te verrichten.
PayPal heeft als voordeel dat er miljoenen mensen ingeschreven staan. De kans is daardoor groot dat uw klant reeds een PayPal account heeft. Een tweede voordeel is dat er bij PayPal via heel veel verschillende manieren een tegoed gestort kan worden. Dit kan bijvoorbeeld met lokale betaalmethoden als iDEAL en MisterCash, maar ook met Credit Card.

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Dfgsport.

 1. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 2. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
 3. Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit je orderbevestiging
 4. Bij ontvangst van je betaling sturen wij je direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

Rembours

Betaling onder rembours is veilig en snel:

 1. Contant (gepast) betalen bij de postbode;
 2. Remboursbestelling worden niet op zaterdag bezorgd;
 3. Niet thuis of geen gepast geld? Nog drie weken met PIN te betalen op het postkantoor;
 4. Mogelijk tot €2000,- per zending; bij hogere bedragen wordt je order gesplitst verzonden of nemen we contact met je op.

Kosten van de Betalingen

Alle betaalmethodes zijn GRATIS ,behalve de kosten voor een rembours betaling deze zijn €19,-

Laden...